Entreprenad


Göte Lund Åkeri & Entreprenad har årtionden av erfarenhet inom anläggning- och maskinarbeten. Med en mängd olika maskiner och fordon står vi alltid redo att assistera dig inom entreprenadmaskineri. Vi utgår från vår hemmabas i Gällivare men erbjuder våra kunder hjälp i hela Norrbottens län. Tjänster inom Gräv vi utför är bl.a. Dränering, Vägarbeten, Husgrunder, Dikesrensning, Kabel och VA-arbeten. Ring oss idag 0970-15230

Åkeri- och Transport


Norrland sträcker sig långt och vi på Göte Lund erbjuder åkeri och transporttjänster till hela länet med omnejd. Vi är ett mycket flexibelt företag och transporterar gärna dina varor, gods, containrar eller grus m.m. Företaget är utbildade inom ADR, EBR, Arbete på väg, Farligt gods och Räddning på Väg. Detta möjliggör att vi kan åta oss transport av farliga ämnen som exempelvis sprängmedel. Kontakta oss gärna – Inga vägar är för svåra för oss.

Vinterunderhåll


Under vintersäsongen hjälper vi företag, bostadsrättföreningar och privatpersoner med allt inom plogning, snöröjning samt snöskottning. Göte Lund Åkeri & Entreprenad AB innehar en modern och allsidig maskinpark som passar både större och mindre markarbeten. Inget jobb är för litet eller för stort för oss.