Om Oss


Vi är ett väletablerat Åkeri- och Markentreprenadföretag från Gällivare som utför alla vanligt förekommande Entreprenad- och Transportarbeten. Göte Lund Åkeri & Entreprenad AB hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i hela Norrbotten med omnejd.

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa entreprenadprojekt!

Totalentreprenad


Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten så att vi idag jobbar med återkommande kunder samt via rekommendation. Göte Lund Åkeri & Entreprenad AB åtar sig gärna helhetsåtaganden som totalentreprenör till mark och vägarbeten. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

Kvalitet & Noggrannhet


Göte Lund Åkeri & Entreprenad AB har hög kompetens inom branschen och är utbildade inom bl.a. ADR, EBR, Arbete på väg, Farligt gods, Räddning på väg samt Heta arbeten. Vi följer branschens riktlinjer inom miljö, säkerhet och teknik. Bolaget innehar erforderliga entreprenad- och ansvarsförsäkringar inom IF och Trygg Hansa samt har god ekonomi med UC Guld och AAA.